• HQ01
  • HQ02-1
  • HQ03
  • banners-2

Saha Urang

Perusahaan kami mangrupikeun salah sahiji pabrik pangan kaléng ngarah di kidul-kulon Cina kalayan pangalaman profésional. Perusahaan kami diadegkeun dina 2003. Kode pabrik ékspor kami nyaéta T-11 pikeun produksi pangan kaléng sareng kami gaduh Pendaptaran Sanitasi sareng HACCP, Sertipikat ISO. Pausahaan urang aya di Xinjin County, Kota Chengdu ku sisi 308 Jalan Nasional, ngawengku wewengkon total 24.306 méter pasagi. Kami ngagaduhan kaayaan produksi sanitasi anu saé sareng lingkunganana. Produk urang gaduh leuwih ti 20 rupa béda, kayaning daging luncheon, babi stewed, daging diced, supa, bebek Anggang, jsb Bahan baku daging utamana asalna ti pabrik ngolah daging nu didaptarkeun ngaliwatan Biro Inspeksi Komoditas Nagara jeung meunang sertipikat HACCP. Produk urang dijual di bumi sareng di luar negeri. Kalolobaan konsumén cinta produk urang. Kami tulus ngaharepkeun gawé bareng anjeun pikeun nyiptakeun masa depan anu cerah.

Kéngingkeun béja panganyarna anu dikirimkeun unggal dinten!

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Warta

  • Many people believe that canning requires a lot of heat and destroys some nutrients,so canning is “nutrient-free”.
    Seueur jalma percaya yén pangaléngan peryogi ...
    Loba jalma yakin yén Pangaléngan merlukeun loba panas sarta ngancurkeun sababaraha gizi, jadi Pangaléngan "gratis gizi". Élmuwan ngabandingkeun eusi gizi buah sareng sayuran seger, beku sareng kaléng, ogé épék ...
  • Canned history
    Sajarah kaléng
    Dina kahirupan sapopoe urang, guna manjangkeun pelestarian dahareun, rébu taun pamikiran manusa loba cara, kayaning roko, panonpoé, uyah jeung saterusna. pamaréntah Perancis, kaluar ...
  • Best partner:Huiquan brand canned PORK LUNCHEON MEAT+Sichuan Hotpot.
    Mitra pangalusna: Huiquan brand canned POR ...
    Teu sabar ngecap… Mitra pangalusna:Daging DAGING BABI KAleng merek Huiquan+Sichuan Hotpot. Panci panas Sichuan populer pisan di seueur tempat di Cina, éta leres-leres tiasa napsu napsu anjeun.