• HQ01
  • HQ02-1
  • HQ03

Saha Urang

Perusahaan kami mangrupikeun salah sahiji pabrik pangan kaléng ngarah di kidul-kulon Cina kalayan pangalaman profésional.Pausahaan urang didirikan dina 2003.Our exporting kode pabrik nyaeta T-11 pikeun produksi pangan canned jeung urang kudu Pendaftaran Sanitasi jeung HACCP, ISO bijil.Pausahaan urang aya di Xinjin County, Kota Chengdu ku sisi 308 Jalan Nasional, ngawengku wewengkon total 24.306 méter pasagi.Kami ngagaduhan kaayaan produksi sanitasi anu saé sareng lingkunganana.Produk urang gaduh leuwih ti 20 rupa béda, kayaning daging luncheon, babi stewed, daging diced, supa, bebek Anggang, jsb Bahan baku daging utamana asalna ti pabrik ngolah daging nu didaptarkeun ngaliwatan Biro Inspeksi Komoditi Nagara jeung meunang sertipikat HACCP.Produk urang dijual di bumi sareng di luar negeri.Kalolobaan konsumén cinta produk urang.Kami tulus ngaharepkeun gawé bareng anjeun pikeun nyiptakeun masa depan anu cerah.

Kéngingkeun béja panganyarna anu dikirimkeun unggal dinten!

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Warta