198G kaléng irisan babi dina gaya szechuan

Katerangan pondok:

28,50 USD / CTN


Rincian produk

Tag produk

198G kaléng irisan babi dina gaya szechuan

ico

1. Bahan:Babi,Pucuk Awi,Témpél Kacang, Témpél Gandum, Gula Ted Granula,Uyah,Pasta Tomat, Aditif Pangan (Mono Sodium L-Glutamat), Bubuk Cabe,

2. Bungkusan:  Bungkusan timah: Timah labél kertas;Timah dicitak

MUDAH BUKA; DIBUKA KU KUNCI

Spésifikasi Kamampuh 1X20FCL
198G 198G*36TINS / CTN 1850 CTN

3. waktos pangiriman:35-60 poé sanggeus narima étasateuacannapamayaranpikeun gawé babarengan munggaran kalayan kami.Pesenan biasa ngan peryogi sakitar 30 dinten kanggo réngsé.

4. MOQ:

(1) Biasana dina hiji20FCLwadahna, urang ngandung jasa produksi, pengiriman barang, inspeksi komoditi, deklarasi adat, jsb.

(2) Urang ogé bisa nampa 500 cartons salaku MOQ, ngandung layanan produksi, bantuan pengiriman barang, inspeksi komoditi, tapi kudu klien boga kamampuhan deklarasi adat sorangan.

Naha milih kami

ico

Pangalaman: Urang boga leuwih ti 13 taun pangalaman dina ngahasilkeun sagala jinis kadaharan kaléng, kayaning Stewed Daging, Luncheon Daging, Rice Pudding, supa, jsb.Urang terang seueur jinis téknologi produksi dina ngahasilkeun tuangeun kaleng sareng gaduh spesialis dina ngahasilkeunana.
Tim: Jeung tim profésional ngahasilkeun, menata sarta selling.Main barang téhnologis gaduh leuwih ti 10years 'pangalaman industri.
Jangkauan Global: Urang boga klien ti loba nagara, kayaning Solomon, Filipina, Mauritius, Papua Nugini, Malaysia, India, jsb.
Kauntungannana: Urang bisa nyadiakeun duanana brand urang jeung produk brand Anjeun '.Urang ogé bisa nyadiakeun ampir kabéh produk model diperlukeun number.And produk urang pisan stabil sarta alus dibandingkeun kalawan loba pesaing.

FAQ

ico

Nanya: Dupi anjeun terangkeun naon jinis daging sapi kaléng anu anjeun tiasa nawiskeun?
Ngajawab: Enya, tangtu.Urang bisa ngahasilkeun daging babi luncheon, daging luncheon hayam, daging luncheon daging, Kaléng Hot-pot Pork Luncheon Daging, Premium Luncheon Daging, High Quality Ham, Ham Pilihan Ham Dicincang Ham jeung Ham, Braised ramping, Awi Pucuk Daging, Bebek jeung diawetkeun sayuran , Babi (Sliced) jeung sayuran diawetkeun, Babi jeung sayur diawetkeun, soang Anggang, babi jeung ham, Canned Babi Ati, jsb.

Nanya: Dupi anjeun gaduh merek sorangan?Atanapi upami kuring hoyong janten merek kuring sorangan?
Jawaban: Sumuhun, urang boga merek urang sorangan: Pikeun dagang asing, brand urang téh Pandian.Pikeun domestik, urang gaduh sababaraha merek: Fudian, Guanghao, Shengxiang, jsb.Anjeun ogé tiasa nganggo merek anjeun nyalira, terserah anjeun.

Tanya: Naha perusahaan anjeun gaduh sababaraha sertipikat supados kami tiasa percanten ka anjeun?
Jawaban: Tangtosna, urang gaduh sababaraha sertipikat.Anjeun tiasa ngaklik situs ieu pikeun terang rinci ngeunaan sertipikat kami.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali