340g Kaléng Daging Hayam Luncheon

Katerangan pondok:

1. Bahan: Hayam, Pati, Kecap, Gula, Uyah, Minyak sayur disampurnakeun, Rempah-rempah.

2. Packing: Tin pack: Paper labél tin; Timah dicitak

MUDAH BUKA; DIBUKA KU KUNCI


Rincian produk

Tag produk

Rincian Bubuka 

ico

1. Bahan:
Hayam, Pati, Kecap, Gula, Uyah, minyak sayur disampurnakeun, Rempah-rempah.

2. Bungkusan: 
Bungkusan timah: Timah labél kertas; Timah dicitak
MUDAH BUKA; DIBUKA KU KUNCI

Spésifikasi Kamampuh 1X20FCL
198G 198G * 72 TINS ​​/ CTN 1400 CTN
198G * 36 TINS ​​/ CTN 2800 CTN

 3. waktos pangiriman:
35-60 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna pikeun gawé babarengan munggaran kalayan kami. Pesenan biasa ngan peryogi sakitar 30 dinten kanggo réngsé.

4. MOQ:

(1) Biasana dina hiji wadah 20FCL, kami ngandung jasa produksi, pengiriman barang, pamariksaan komoditi, deklarasi adat, jsb.
(2) Urang ogé bisa nampa 500 cartons salaku MOQ, ngandung layanan produksi, bantuan pengiriman barang, inspeksi komoditi, tapi kudu klien boga kamampuhan deklarasi adat sorangan.

Fitur

ico

Hayam karesep. Daging hayam téh lembut jeung rasana nikmat, ngandung loba protéin, boga daya cerna anu luhur, sarta gampang diserep jeung dimangpaatkeun ku awak manusa.

Pilihan bahan anu exquisite, utamana daging pingping hayam, kualitas daging anu ketat dikawasa, séréal daging anu jelas katempo, sarta lawang pinuh daging, mellow tapi teu greasy.

kualitas produk

ico

Pembekal anu dipilih sacara ketat ngagaduhan sadaya ranté industri hayam, tina pembibitan pamotongan sareng produksi pakan ka peternakan, meuncit sareng pamrosésan, nutupan unggal tautan pikeun mastikeun kasalametan sareng traceability kualitas produk.

Gampang dahar

ico

Naha éta téh "sandwich" atawa "Hamburger" pikeun sarapan, daging luncheon jeung mie instan, atawa daging luncheon asak dina pot panas, éta mouthwatering. Malah mie polos semangkuk, sanggeus ditempatkeun 2 keureut, langsung napsu napsu! Kalayan éta, anjeun tiasa kalayan gampang ngabéréskeun masalah tuangeun di bumi sareng padamelan.

Naha milih kami

ico

Pangalaman: Simkuring gaduh leuwih ti 13 taun pangalaman dina ngahasilkeun sagala jinis kadaharan kaléng, kayaning Stewed Daging, Luncheon Daging, Rice Pudding, supa, jsb. Urang terang seueur jinis téknologi produksi dina ngahasilkeun tuangeun kaleng sareng gaduh spesialis dina ngahasilkeunana.

Tim: Kalayan tim profésional ngahasilkeun, ngatur jeung selling.Main barang téhnologis gaduh pangalaman industri leuwih ti 10years '.

Jangkauan Global: Kami ngagaduhan klien ti seueur nagara, sapertos Solomon, Filipina, Mauritius, Papua Nugini, Malaysia, India, jsb.

Kauntungan: Urang tiasa nyayogikeun produk merek kami sareng produk merek anjeun. Urang ogé bisa nyadiakeun ampir kabéh produk model diperlukeun number.And produk urang pisan stabil sarta alus dibandingkeun kalawan loba pesaing.

FAQ

ico

Nanya: Dupi anjeun terangkeun naon jinis daging sapi kaléng anu anjeun tiasa nawiskeun?
Ngajawab: Enya, tangtu. Urang bisa ngahasilkeun daging luncheon babi, daging luncheon hayam, daging luncheon daging sapi, Daging Luncheon Babi Hot-pot kaleng, Daging Luncheon Premium, Ham kualitas luhur, Ham Pilihan Ham Dicincang Ham jeung Ham, Braised ramping, Daging Pucuk Awi, Bebek jeung sayuran diawetkeun , Babi (Sliced) jeung sayuran diawetkeun, Babi jeung sayur diawetkeun, soang Anggang, babi jeung ham, Canned Babi Ati, jsb.

Nanya: Dupi anjeun gaduh merek sorangan? Atanapi upami kuring hoyong janten merek kuring sorangan?
Jawaban: Sumuhun, urang boga merek urang sorangan: Pikeun dagang asing, brand urang téh Pandian. Pikeun domestik, urang gaduh sababaraha merek: Fudian, Guanghao, Shengxiang, jsb. Anjeun ogé tiasa nganggo merek anjeun nyalira, terserah anjeun.

Tanya: Naha perusahaan anjeun gaduh sababaraha sertipikat supados kami tiasa percanten ka anjeun?
Jawaban: Tangtosna, urang gaduh sababaraha sertipikat. Anjeun tiasa ngaklik situs ieu pikeun terang rinci ngeunaan sertipikat kami.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali