Sapi Corned Kaléng Sareng Umur Rak Panjang

Katerangan pondok:

1. LEUNKEUN KA ROTI
2. DIGORENG KU SAYUR
3. DIGORENG KU BASIH


Rincian produk

Tag produk

"Sapi jagong" dijieun ku séréal uyah.Didamel ku cara ngawétkeun potongan daging pindang sareng uyah kasar teras dipencet kana kaléng.Di Amérika Serikat, biasana dijieun tina potongan badag daging sapi (payudara) digodog jeung uyah.Ieu disebut canned corned beef.

[Resep Beureum Net] Daging Sapi Kaléng + Jus Sayur + Kari Blok = Daging Kari Sedap
1. Nyiapkeun bahan
2. Buka daging kornet kaléng.
3. Nempatkeun daging corned dina mangkok jeung crush eta ku séndok a.
4. Tahan saeutik saeutik pikeun hiasan.
5. Tuang jus sayur jeung aduk rata, tambahkeun kari batu.
6. Nutupan kalayan bungkus plastik jeung panas dina panas sedeng pikeun 3 satengah menit, aduk sakali dina jalan.
7. Kari sapi nikmat geus siap.(Kade ulah kaduruk leungeun anjeun!)
8. Nempatkeun béas dina piring, tuang kari sapi, tambahkeun corned sapi pikeun garnish, sarta nambahkeun greens favorit anjeun.Sangu sapi kari nikmat geus siap!

Rincian Bubuka

ico

1. Bahan:
Sapi, Pati, Kecap, Gula, Uyah, minyak nabati disampurnakeun, Rempah-rempah.

2. Bungkusan: 
Bungkusan timah: Timah labél kertas;Timah dicitak
MUDAH BUKA; DIBUKA KU KUNCI

Spésifikasi Kamampuh 1X20FCL
340G 340G * 48 TINS ​​/ CTN 1350 CTN
340G * 24 TINS ​​/ CTN 2700 CTN

3. waktos pangiriman:
35-60 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna pikeun gawé babarengan munggaran kalayan kami.Pesenan biasa ngan peryogi sakitar 30 dinten kanggo réngsé.

4. MOQ:
(1) Biasana dina hiji wadah 20FCL, kami ngandung jasa produksi, pengiriman barang, pamariksaan komoditi, deklarasi adat, jsb.
(2) Urang ogé bisa nampa 500 cartons salaku MOQ, ngandung layanan produksi, bantuan pengiriman barang, inspeksi komoditi, tapi kudu klien boga kamampuhan deklarasi adat sorangan.

Naha milih kami

ico

Pangalaman:Simkuring gaduh leuwih ti 13 taun pangalaman dina ngahasilkeun sagala jinis kadaharan canned, kayaning Stewed Daging, Luncheon Daging, Rice Pudding, supa, jsb.Urang terang seueur jinis téknologi produksi dina ngahasilkeun tuangeun kaleng sareng gaduh spesialis dina ngahasilkeunana.

Tim:Kalayan tim profésional ngahasilkeun, ngatur jeung selling.Main barang téhnologis gaduh pangalaman industri leuwih ti 10years '.

Jangkauan Global:Simkuring gaduh klien ti loba nagara, kayaning Solomon, Filipina, Mauritius, Papua Nugini, Malaysia, India, jsb.

Kauntungannana:Urang tiasa nyayogikeun produk merek kami sareng produk merek anjeun.Urang ogé bisa nyadiakeun ampir kabéh produk model diperlukeun number.And produk urang pisan stabil sarta alus dibandingkeun kalawan loba pesaing.

FAQ

ico

Nanya: Dupi anjeun terangkeun naon jinis daging sapi kaléng anu anjeun tiasa nawiskeun?
Ngajawab: Enya, tangtu.Urang bisa ngahasilkeun daging babi luncheon, daging luncheon hayam, daging luncheon daging sapi, kaléng Hot-pot Pork Luncheon Daging, Premium Luncheon Daging, High Quality Ham, Kaleng Pilihan Ham Dicincang Babi Jeung Ham, Braised lean, Awi Pucuk Daging, Bebek jeung diawetkeun sayuran , Babi (Sliced) jeung sayuran diawetkeun, Babi jeung sayur diawetkeun, soang Anggang, babi jeung ham, Canned Babi Ati, jsb.

Nanya: Dupi anjeun gaduh merek sorangan?Atanapi upami kuring hoyong janten merek kuring sorangan?
Jawaban: Sumuhun, urang boga merek urang sorangan: Pikeun dagang asing, brand urang téh Pandian.Pikeun domestik, urang gaduh sababaraha merek: Fudian, Guanghao, Shengxiang, jsb.Anjeun ogé tiasa nganggo merek anjeun nyalira, terserah anjeun.

Tanya: Naha perusahaan anjeun gaduh sababaraha sertipikat supados kami tiasa percanten ka anjeun?
Jawaban: Tangtosna, urang gaduh sababaraha sertipikat.Anjeun tiasa ngaklik situs ieu pikeun terang rinci ngeunaan sertipikat kami.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali