Bebek Panggang Kaleng Jeung Rasa Unik

Katerangan pondok:

1. Bahan: Hayam, Pati, Kecap, Gula, Uyah, Minyak sayur disampurnakeun, Rempah-rempah.

2. Packing: Tin pack: Paper labél tin; Timah dicitak

MUDAH BUKA; DIBUKA KU KUNCI


Rincian produk

Tag produk

Rincian Bubuka 

ico

1. Bahan:
Hayam, Pati, Kecap, Gula, Uyah, minyak sayur disampurnakeun, Rempah-rempah.

2. Bungkusan: 
Bungkusan timah: Timah labél kertas; Timah dicitak
MUDAH BUKA; DIBUKA KU KUNCI

Spésifikasi Kamampuh 1X20FCL
198G 198G * 72 TINS ​​/ CTN 1400 CTN
198G * 36 TINS ​​/ CTN 2800 CTN

 3. waktos pangiriman:
35-60 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna pikeun gawé babarengan munggaran kalayan kami. Pesenan biasa ngan peryogi sakitar 30 dinten kanggo réngsé.

4. MOQ:

(1) Biasana dina hiji wadah 20FCL, kami ngandung jasa produksi, pengiriman barang, pamariksaan komoditi, deklarasi adat, jsb.
(2) Urang ogé bisa nampa 500 cartons salaku MOQ, ngandung layanan produksi, bantuan pengiriman barang, inspeksi komoditi, tapi kudu klien boga kamampuhan deklarasi adat sorangan.

Prosés produksi

ico

Hayam kaleng, khususna Cina. Ngagunakeun téknik masak tradisional Cina, bebek olahan tos asak, diwarnaan, digoreng, dipotong, digoreng deui, digoréng kalayan sagala rupa bumbu, disegel ku minyak bumbu, sarta sterilized. Daging bebek saos-beureum, tisuna hipu, blokna rapih, daun sopna saeutik, rasana ngeunah.

1. Pilihan bahan
Asihan manual mastikeun standar luhur bahan pangan, beberesih ketat, sareng kabersihan dahareun.
2. Acar
Tambahkeun uyah sarta rupa-rupa alam jeung seasonings mun marinate jeung rasa.
3. Prosés masak
Hook → ironing → warna gula gantung → drying kosong → ngawarnaan → baking → baking jeung oiling → produk rengse.
4. Kaléng
Saatos sterilisasi anu ketat, éta disimpen kana kaléng beusi anu disegel vakum.

Naha milih kami

ico

kauntungan urang
Pausahaan kami mangrupikeun salah sahiji pabrik kaleng anu unggul sareng pangalaman profésional di daérah kidul-kulon. Pausahaan ngagaduhan pusat panalungtikan sareng pamekaran, pusat pamasaran sareng bengkel produksi profésional. Séri produk utama perusahaan nyaéta: séri sapi kaléng, séri hayam kaléng, séri babi kaléng, sareng ngadukung séri pamrosesan OEM / ODM.

Pameran Parabot
Pausahaan ngagaduhan alat produksi canggih sareng alat uji tingkat luhur di bumi sareng di luar negeri. Ngaliwatan rumus profésional, prosés produksi ilmiah, instrumen uji-precision tinggi sareng kontrol kabersihan anu saé, produkna parantos diakui sareng dipésér ku seueur produk kaséhatan skala ageung sareng perusahaan pangan di bumi sareng di luar negeri. .

Usaha utama
Produk anu diproduksi ku perusahaan urang rupa-rupa, beunghar ku rupa-rupa, sareng komprehensif dina spésifikasi pikeun nyumponan kabutuhan harga kuantitatif para nasabah anu béda.

FAQ

ico

Nanya: Dupi anjeun terangkeun naon jinis daging sapi kaléng anu anjeun tiasa nawiskeun?
Ngajawab: Enya, tangtu. Urang bisa ngahasilkeun daging luncheon babi, daging luncheon hayam, daging luncheon daging sapi, Daging Luncheon Babi Hot-pot kaleng, Daging Luncheon Premium, Ham kualitas luhur, Ham Pilihan Ham Dicincang Ham jeung Ham, Braised ramping, Daging Pucuk Awi, Bebek jeung sayuran diawetkeun , Babi (Sliced) jeung sayuran diawetkeun, Babi jeung sayur diawetkeun, soang Anggang, babi jeung ham, Canned Babi Ati, jsb.

Nanya: Dupi anjeun gaduh merek sorangan? Atanapi upami kuring hoyong janten merek kuring sorangan?
Jawaban: Sumuhun, urang boga merek urang sorangan: Pikeun dagang asing, brand urang téh Pandian. Pikeun domestik, urang gaduh sababaraha merek: Fudian, Guanghao, Shengxiang, jsb. Anjeun ogé tiasa nganggo merek anjeun nyalira, terserah anjeun.

Tanya: Naha perusahaan anjeun gaduh sababaraha sertipikat supados kami tiasa percanten ka anjeun?
Jawaban: Tangtosna, urang gaduh sababaraha sertipikat. Anjeun tiasa ngaklik situs ieu pikeun terang rinci ngeunaan sertipikat kami.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali