Tentang Kami

TENTANG KAMI

Perusahaan kami mangrupikeun salah sahiji pabrik pangan kaléng ngarah di kidul-kulon Cina kalayan pangalaman profésional.Pausahaan urang didirikan dina 2003.Our exporting kode pabrik nyaeta T-11 pikeun produksi pangan canned jeung urang kudu Pendaftaran Sanitasi jeung HACCP, ISO bijil.

Pausahaan urang aya di Xinjin County, Kota Chengdu ku sisi 308 Jalan Nasional, ngawengku wewengkon total 24.306 méter pasagi.Kami ngagaduhan kaayaan produksi sanitasi anu saé sareng lingkunganana.

Produk urang gaduh leuwih ti 20 rupa béda, kayaning daging luncheon, babi stewed, daging diced, supa, bebek Anggang, jsb Bahan baku daging utamana asalna ti pabrik ngolah daging nu didaptarkeun ngaliwatan Biro Inspeksi Komoditi Nagara jeung meunang sertipikat HACCP.

Produk urang dijual di bumi sareng di luar negeri.Kalolobaan konsumén cinta produk urang.Kami tulus ngaharepkeun gawé bareng anjeun pikeun nyiptakeun masa depan anu cerah.

01

SEJARAH badag ngeunaan dahareun kaléng

Dina 1810, hiji pangusaha Peter Durand formulir UK meunang patén pikeun kaléng coated timah, ilahar disebut "tinplate" cans.It boga sealing hadé, gampang diangkut, teu gampang pikeun megatkeun, ogé ngabogaan shading alus ulah nyieun lampu. pangan kaléng spoilage, leungitna gizi. Dahareun kaleng gancang jadi hiji pokok militér indispensable sarta jadi pilihan kahiji pikeun supplemental daging jeung lauk di wewengkon terpencil, jadi beuki loba populér di sakuliah dunya.

ngeunaan

ngeunaan

02

Panyadia anu ditunjuk pikeun TNI

Kadaharan kaléng mangrupikeun jinis kadaharan militér. Éta ngagaduhan peran anu penting dina widang pangan militer sabab tiasa disimpen kanggo lami dina suhu normal sareng gaduh kamampuan anu kuat pikeun nahan kaayaan luar anu parah. pikeun neruskeun tarung atawa ngalakukeun tugas di lapangan.Jeung urang nyadiakeun tentara jeung sapuluh rébu ton daging kaléng unggal taun, urang téh supplier ditunjuk militér urang.

03

TEU PERCAYA

Dosis kadaharan kaléng henteu ngandung saloba pangawét anu disangka loba jalma, kanyataanna kadaharan kaléng umumna henteu ngandung bahan pengawet, Prinsip pengawet pangan kaléng nyaéta maéhan baktéri ku cara pemanasan sarta nyegah baktéri asup kana dahareun ku cara nutup hawa, nu nangtukeun yén éta henteu kedah nambihan bahan pengawet.

11

ngeunaan

04

RESEP SIAP KANGGO

Kulawarga urang salawasna ngahargaan diuk babarengan pikeun tepung, tapi urang terang yén jadwal sibuk tiasa ngadamel ieu nangtang.Keystone mawa genah daging asak pinuh kana resep kulawarga favorit anjeun, ngurangan waktu persiapan bari nyadiakeun rasa nikmat.Ku kituna anjeun bisa mawa kulawarga anjeun deui ka méja pikeun kadaharan asak imah sehat sarta merenah.

PILIH KAMI NYAETA MILIH REST ASSURED.
Ningali Ka hareup Pikeun Gawé babarengan sareng Partnera Sakuliah Dunya Sareng Ngawangun Masa Depan anu Caang.

Kontrol Kualitas anu Ketat, Ngadamel Penjualan Langsung, Teu aya Margin Keuntungan Perantara, Kalayan Pangalaman Produksi Dua Puluh Taun, Kami parantos Nyadiakeun Produk Berkualitas Sareng Jasa Profésional Pikeun Pelanggan Di Langkung Ti Dua Puluh Lima Countyies Sareng Wewengkon.

Seueur produk anyar anu parantos dikembangkeun dina dua puluh taun ka pengker, sareng teu aya keluhan sareng henteu aya kacilakaan kualitas utama dina waktos anu lami. urang tiasa nyiptakeun rasa sareng rasa anjeun sorangan pikeun sadaya palanggan kami.

Teu aya Moq Kanggo Sabagéan ageung Produk Sareng Sadaya Produk Bisa Dikirimkeun Sagancangna Urang.urang Salawasna Jujur Ka Sadayana Palanggan Sareng Urang Moal Ngarobah Perjangjian Urang Easily.We Bakal Tanggung Jawab Pinuh Pikeun Sakur Masalah Kualitas.