lauk canned lunchoen daging 340g

Katerangan pondok:

1. Bahan: Babi, Cai, Kecap, Gula, Uyah, Minyak sayur disampurnakeun, Rempah-rempah.

2. Packing: Tin pack: Paper labél tin;Timah dicitak

MUDAH BUKA; DIBUKA KU KUNCI


Rincian produk

Tag produk

Rincian Bubuka

ico

1. Bahan:
Lauk, Cai, Kecap, Gula, Uyah, minyak sayur disampurnakeun, Rempah-rempah.

2. Bungkusan: 
Bungkusan timah: Timah labél kertas;Timah dicitak
MUDAH BUKA; DIBUKA KU KUNCI

Spésifikasi Kamampuh 1X20FCL
340G 340G * 48 TINS ​​/ CTN 1350 CTN
340G * 24 TINS ​​/ CTN 2700 CTN

3. waktos pangiriman:
35-60 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna pikeun gawé babarengan munggaran kalayan kami.Pesenan biasa ngan peryogi sakitar 30 dinten kanggo réngsé.

4. MOQ:
(1) Biasana dina hiji wadah 20FCL, kami ngandung jasa produksi, pengiriman barang, pamariksaan komoditi, deklarasi adat, jsb.
(2) Urang ogé bisa nampa 500 cartons salaku MOQ, ngandung layanan produksi, bantuan pengiriman barang, inspeksi komoditi, tapi kudu klien boga kamampuhan deklarasi adat sorangan.

Produk bisa didahar

ico

Aduk-ngagoreng, kulub, dahar leuwih daging
Sandwich Puguh: Kantun nyiksikan lauk sareng bahan-bahan seger anu béda pikeun nikmati tuangeun gancang 5 menit
Mie instan pendamping:daging dahar beurang lauk, beunghar gajih jeung seungit, Crispy di luar jeung lembut di jero, caang up waktos mie instan Anjeun
Hot pot pasangan: Shabu hot pot, sayuran blanched, lauk anu hipu tur hipu, warming kuncup rasa usum Anjeun.

Naha éta téh "sandwich" atawa "Hamburger" pikeun sarapan, daging luncheon jeung mie instan, atawa daging luncheon asak dina pot panas, éta mouthwatering.Malah mie polos sagelas, sanggeus nempatkeun 2 keureut, langsung nyieun napsu!Kalayan éta, anjeun tiasa kalayan gampang ngabéréskeun masalah tuangeun di bumi sareng padamelan.

Naha milih kami

ico

Pangalaman:Simkuring gaduh leuwih ti 13 taun pangalaman dina ngahasilkeun sagala jinis kadaharan canned, kayaning Stewed Daging, Luncheon Daging, Rice Pudding, supa, jsb.Urang terang seueur jinis téknologi produksi dina ngahasilkeun tuangeun kaleng sareng gaduh spesialis dina ngahasilkeunana.

Tim:Kalayan tim profésional ngahasilkeun, ngatur jeung selling.Main barang téhnologis gaduh pangalaman industri leuwih ti 10years '.

Jangkauan Global:Simkuring gaduh klien ti loba nagara, kayaning Solomon, Filipina, Mauritius, Papua Nugini, Malaysia, India, jsb.

Kauntungannana:Urang tiasa nyayogikeun produk merek kami sareng produk merek anjeun.Urang ogé bisa nyadiakeun ampir kabéh produk model diperlukeun number.And produk urang pisan stabil sarta alus dibandingkeun kalawan loba pesaing.

FAQ

ico

Nanya: Dupi anjeun terangkeun naon jinis daging sapi kaléng anu anjeun tiasa nawiskeun?
Ngajawab: Enya, tangtu.Urang bisa ngahasilkeun daging babi luncheon, daging luncheon hayam, daging luncheon daging, Kaléng Hot-pot Pork Luncheon Daging, Premium Luncheon Daging, High Quality Ham, Ham Pilihan Ham Dicincang Ham jeung Ham, Braised ramping, Awi Pucuk Daging, Bebek jeung diawetkeun sayuran , Babi (Sliced) jeung sayuran diawetkeun, Babi jeung sayur diawetkeun, soang Anggang, babi jeung ham, Canned Babi Ati, jsb.

Nanya: Dupi anjeun gaduh merek sorangan?Atanapi upami kuring hoyong janten merek kuring sorangan?
Jawaban: Sumuhun, urang boga merek urang sorangan: Pikeun dagang asing, brand urang téh Pandian.Pikeun domestik, urang gaduh sababaraha merek: Fudian, Guanghao, Shengxiang, jsb.Anjeun ogé tiasa nganggo merek anjeun nyalira, terserah anjeun.

Tanya: Naha perusahaan anjeun gaduh sababaraha sertipikat supados kami tiasa percanten ka anjeun?
Jawaban: Tangtosna, urang gaduh sababaraha sertipikat.Anjeun tiasa ngaklik situs ieu pikeun terang rinci ngeunaan sertipikat kami.

Tanya: Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?
Jawaban: Leres, kami salawasna nganggo bungkusan ékspor kualitas luhur.Kami ogé nganggo bungkusan bahaya khusus pikeun barang bahaya sareng pangirim panyimpen tiis anu disahkeun pikeun barang anu sénsitip suhu.Bungkusan spesialis sareng syarat packing non-standar tiasa nampi biaya tambahan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali