Taros Kami

Propinsi Sichuan HUIQUAN dahareun kaléng CO., LTD

Alamat

NO.7 KELOMPOK 6 KOMUNITAS SHIZI, KOTA BAODUN KECAMATAN XINJIN, CHENGDU, PROVINSI SICHUAN CHINA

Surélék

Telepon

0086-13086633665

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami