Kaléng Kari Sapi Fast Food Merenah

Katerangan pondok:

1. LEUNKEUN KA ROTI
2. DIGORENG KU SAYUR
3. DIGORENG KU BASIH


Rincian produk

Tag produk

Rincian Bubuka

ico

1. Bahan:
Sapi, Pati, Kecap, Gula, Uyah, minyak nabati disampurnakeun, Rempah-rempah.

2. Bungkusan: 
Bungkusan timah: Timah labél kertas;Timah dicitak
MUDAH BUKA; DIBUKA KU KUNCI

Spésifikasi Kamampuh 1X20FCL
340G 340G * 48 TINS ​​/ CTN 1350 CTN
340G * 24 TINS ​​/ CTN 2700 CTN

3. waktos pangiriman:
35-60 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna pikeun gawé babarengan munggaran kalayan kami.Pesenan biasa ngan peryogi sakitar 30 dinten kanggo réngsé.

4. MOQ:
(1) Biasana dina hiji wadah 20FCL, kami ngandung jasa produksi, pengiriman barang, pamariksaan komoditi, deklarasi adat, jsb.
(2) Urang ogé bisa nampa 500 cartons salaku MOQ, ngandung layanan produksi, bantuan pengiriman barang, inspeksi komoditi, tapi kudu klien boga kamampuhan deklarasi adat sorangan.

Métode Pilihan

ico

1. Lamun milih kadaharan canned, Anjeun mimitina kudu nengetan tightness tina dahareun canned pikeun mastikeun yén kadaharan canned nu meuli sagemblengna disegel.Salaku tambahan, langkung saé milih produk anu diproduksi ku merek ageung sareng ngagaleuh di lokasi penjualan biasa.

2. Perhatikeun naha bungkusan luar téh rapih tur bersih, naha tulisan leungeun jelas, naha éta dina jangka waktu jaminan, sarta naha labél dahareun boga ngaran, alamat, nomer kontak jeung inpo sejenna pausahaan.

3. Hawa di jero kaléng dahareun ipis, jeung atmosfir luar bakal squash luhureun kaléng.Ku alatan éta, luhureun kaléng alus rada kerung.Luhureun nu nonjol mangrupa tanda yén kadaharan dina kaléng geus mudun.

Kualitas luhur

Pilihan ati-ati bahan, sababaraha prosedur, sareng kontrol anu ketat, ku kituna anjeun tiasa tuang kalayan percaya diri.

Leuwih nikmat

Rasa produk, masak taliti, bungkusan vakum, ngawétkeun kadaharan lezat.

jasa alus teuing

Pabrik penjualan langsung, garansi asli, saatos-jualan anu saé, sareng nyayogikeun jasa anu berkualitas.

Nasi kari sapi

ico

bahan:
Kari sapi kaléng, sangu mangkok, brokoli.

lengkah:
1. Buka jeung panas kari sapi kaléng.
2. Panaskeun sangu.
3. Blanch brokoli ku cai nu ngagolak.
4. Pamustunganana, tambahkeun suung kaléng, ros-rosan babi kaléng, kol, tauge, sareng sawi, tumis, tambahkeun bawang beureum, sareng sajikeun.

Naha milih kami

ico

Pangalaman:Simkuring gaduh leuwih ti 13 taun pangalaman dina ngahasilkeun sagala jinis kadaharan canned, kayaning Stewed Daging, Luncheon Daging, Rice Pudding, supa, jsb.Urang terang seueur jinis téknologi produksi dina ngahasilkeun tuangeun kaleng sareng gaduh spesialis dina ngahasilkeunana.

Tim:Kalayan tim profésional ngahasilkeun, ngatur jeung selling.Main barang téhnologis gaduh pangalaman industri leuwih ti 10years '.

Jangkauan Global:Simkuring gaduh klien ti loba nagara, kayaning Solomon, Filipina, Mauritius, Papua Nugini, Malaysia, India, jsb.

Kauntungannana:Urang tiasa nyayogikeun produk merek kami sareng produk merek anjeun.Urang ogé bisa nyadiakeun ampir kabéh produk model diperlukeun number.And produk urang pisan stabil sarta alus dibandingkeun kalawan loba pesaing.

FAQ

ico

Nanya: Dupi anjeun terangkeun naon jinis daging sapi kaléng anu anjeun tiasa nawiskeun?
Ngajawab: Enya, tangtu.Urang bisa ngahasilkeun daging babi luncheon, daging luncheon hayam, daging luncheon daging, Kaléng Hot-pot Pork Luncheon Daging, Premium Luncheon Daging, High Quality Ham, Ham Pilihan Ham Dicincang Ham jeung Ham, Braised ramping, Awi Pucuk Daging, Bebek jeung diawetkeun sayuran , Babi (Sliced) jeung sayuran diawetkeun, Babi jeung sayur diawetkeun, soang Anggang, babi jeung ham, Canned Babi Ati, jsb.

Nanya: Dupi anjeun gaduh merek sorangan?Atanapi upami kuring hoyong janten merek kuring sorangan?
Jawaban: Sumuhun, urang boga merek urang sorangan: Pikeun dagang asing, brand urang téh Pandian.Pikeun domestik, urang gaduh sababaraha merek: Fudian, Guanghao, Shengxiang, jsb.Anjeun ogé tiasa nganggo merek anjeun nyalira, terserah anjeun.

Tanya: Naha perusahaan anjeun gaduh sababaraha sertipikat supados kami tiasa percanten ka anjeun?
Jawaban: Tangtosna, urang gaduh sababaraha sertipikat.Anjeun tiasa ngaklik situs ieu pikeun terang rinci ngeunaan sertipikat kami.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali