Warta

  • waktos pos: Nov-01-2022

    Kusabab Oktober, kami nampi seueur pesenan ti nagara-nagara Afrika.Daging dahar beurang hayam kaléng, daging tuang siang kaléng, hayam kari kaléng mangrupikeun produk anu pang populerna.Pikeun Nopémber, urang gaduh langkung kapercayaan di pasar Afrika, khususna pasar Afrika Kulon....Maca deui»

  • Kadatangan Anyar 1—Daging Dahar beurang Babi Kaléng Panas
    waktos pos: Oct-14-2022

    Naha anjeun resep panci panas?Anjeun tiasa gaduh pilihan anyar pikeun daging luncheon canned.Dinten ieu kami gaduh sababaraha pendatang anyar, Abdi hoyong bagikeun hiji sareng anjeun ayeuna.kadatangan anyar 1: Hot pot canned daging luncheon babi.Bisa jadi pilihan alus keur anjeun.Kalayan kualitas luhur sareng ngeunah, ...Maca deui»

  • Motong jeung dahar nepi!
    waktos pos: Sep-28-2022

    Hiji kaleng daging luncheon daging sapi ngandung daging sapi kualitas.Persiapan praktis sareng umur rak anu panjang ngajantenkeun éta khusus di bumi, tapi ogé dina ransel piknik.Idéal pikeun loba kombinasi kuliner.Ieu bisa dilayanan potong batu jeung dilayanan dina platters, potong keureut, di sandw ...Maca deui»

  • Daging Dahar beurang Kaleng Pangalusna, Rengking
    waktos pos: Sep-22-2022

    Dina minggu-minggu dugi ka Poé Nasional, nyiapkeun diri kalayan seueur daging tuang siang kaléng karesep anjeun.Ieu mangrupikeun tilu paporit anu paling luhur, dina urutan anu langkung saé.1 Daging Babi Kaléng Makan Siang...Maca deui»

  • Daging Luncheon nu urang salah harti dina eta taun
    waktos pos: Sep-16-2022

    Baheula, daging Luncheon mangrupakeun kadaharan nikmat nu ngajadikeun sungut urang cai.Dina ingetan kuring, kuring muka panutup tin daging dahar beurang kalawan wanda geulis muka kotak buta.Dina lembut, daging dahar beurang greasy, Ieu bener nikmat ngali hiji séndok badag gambar.Kanyataanna, dahar beurang kaleng ...Maca deui»

  • PASAR Afrika Kulon
    waktos pos: Jul-14-2022

    Ieu produk ngarah urang pikeun pasar Afrika kulon.Canned daging luncheon hayam.198g*24 340g*24Maca deui»

  • Loba jalma yakin yén Pangaléngan merlukeun loba panas sarta ngancurkeun sababaraha gizi, jadi Pangaléngan "gratis gizi".
    waktos pos: Oct-20-2021

    Loba jalma yakin yén Pangaléngan merlukeun loba panas sarta ngancurkeun sababaraha gizi, jadi Pangaléngan "gratis gizi".Para ilmuwan ngabandingkeun eusi gizi buah seger, beku sareng kaléng sareng sayuran, ogé épék masak sareng neundeun. Vitamin C, B sareng polifenol ...Maca deui»

  • Sajarah kaléng
    waktos pos: Oct-19-2021

    Dina kahirupan sapopoe urang, guna manjangkeun pelestarian dahareun, rébuan taun pamikiran manusa loba cara, kayaning roko, panonpoé, uyah jeung saterusna. pamaréntah Perancis, kaluar tina kabutuhan perang, nawarkeun ganjaran badag pikeun ...Maca deui»

  • pasangan pangalusna: Huiquan brand kaléng BABI DAGING LUNCHEON + Sichuan Hotpot.
    waktos pos: Oct-18-2021

    Teu sabar ngecap… Mitra pangalusna:Daging DAGING BABI KAleng merek Huiquan + Hotpot Sichuan.Sichuan hot pot pohara populér di kavling tempat di Cina, éta bener dianggo nepi napsu Anjeun. Daging luncheon babi mangrupa piring penting dina pot panas.Daging bisa ningali... Usi...Maca deui»

  • waktos pos: Oct-15-2021

    Naon mangpaat dahar kadaharan kaléng: 1. Bergizi sarta healthier Ieu nahan gizi bahan baku seger jeung teu ngandung aditif ngabahayakeun, jadi dahareun kaléng mangrupakeun pilihan alus keur kaamanan, gizi sarta kaséhatan.2. Loba variétas, loba pilihan Aya ma ...Maca deui»

  • waktos pos: Oct-15-2021

    Kalayan ningkatna taraf hirup warga, perjalanan sareng pariwisata terus ningkat, konsép sareng metode konsumsi pangan masarakat sepi robih, sareng seueur kulawarga nyobian ngabebaskeun diri tina dapur, ngirangan polusi asap minyak, sareng ngirangan perumahan ...Maca deui»