pasangan pangalusna: Huiquan brand kaléng BABI DAGING LUNCHEON + Sichuan Hotpot.

banners-2

Teu sabar nyicip…

pasangan pangalusna: Huiquan brand kaléng BABI DAGING LUNCHEON + Sichuan Hotpot.
Sichuan hot pot pohara populér di kavling tempat di Cina, éta bener dianggo nepi napsu Anjeun. Daging luncheon babi mangrupa piring penting dina pot panas.

banners-2

Daging tiasa ningali…

Ngagunakeun bahan baku kualitas luhur, kawas hock fore jeung hindquarter babi.
Anjeun tiasa tuang dina rupa-rupa cara pikeun nyugemakeun kuncup rasa anjeun.

Boga ham jeung luncheon sandwich pikeun sarapan
Bilas sababaraha keureut nalika dahar pot panas.
Tumis sababaraha keureut dina mie instan, éta lampu dahareun peuting.

Langkung seueur cara tuang ngantosan muka konci anjeun.


waktos pos: Oct-18-2021