Motong jeung dahar nepi!

Potong1

Hiji kaleng daging luncheon daging sapi ngandung daging sapi kualitas.Persiapan praktis sareng umur rak anu panjang ngajantenkeun éta khusus di bumi, tapi ogé dina ransel piknik.

Idéal pikeun loba kombinasi kuliner.Ieu bisa dilayanan potong batu jeung dilayanan dina platters, potong keureut, dina sandwiches jeung sayuran, atawa goreng dina gaya Wina, anjeun bakal cinta eta sadayana!


waktos pos: Sep-28-2022