Pangiriman ageung ka Afrika

Kusabab Oktober, kami nampi seueur pesenan ti nagara-nagara Afrika.Daging dahar beurang hayam kaléng, daging tuang siang kaléng, hayam kari kaléng mangrupikeun produk anu pang populerna.

Pikeun bulan Nopémber, urang langkung percaya kana pasar Afrika, khususna pasar Afrika Kulon.

std (1)
std (2)

Mun anjeun resep produk urang, ngahubungan kuring geura-giru.


waktos pos: Nov-01-2022