Loba jalma yakin yén Pangaléngan merlukeun loba panas sarta ngancurkeun sababaraha gizi, jadi Pangaléngan "gratis gizi".

Loba jalma yakin yén Pangaléngan merlukeun loba panas sarta ngancurkeun sababaraha gizi, jadi Pangaléngan "gratis gizi".Para élmuwan ngabandingkeun eusi gizi bungbuahan sarta sayuran seger, beku jeung canned, kitu ogé efek masak jeung neundeun. Vitamin C, B jeung polifenol éta leuwih handap dina pangan kaléng ti dina pangan seger jeung beku, tapi gizi karugian dina neundeun jeung masak sacara signifikan leuwih luhur dina bungbuahan seger jeung beku ti dina pangan kaleng.Sedengkeun gizi lianna, kayaning karotenoid, Vitamin E, mineral jeung serat dietary, kapanggih dina jumlah nu sarupa dina pangan kaléng dibandingkeun jeung pangan seger jeung beku. Studi séjén geus kapanggih evern. tingkat luhur bahan tangtu, kayaning karotenoid dina waluh jeung lycopene dina tomat, dina dahareun kaléng. Jadi dina kahirupan nyata kadaharan seger urang dahar unggal poe teu merta leuwih bergizi ti siap-to-dahar pangan kaleng.


waktos pos: Oct-20-2021