Loba jalma yakin yén Pangaléngan merlukeun loba panas sarta ngancurkeun sababaraha gizi, jadi Pangaléngan "gratis gizi".

Loba jalma yakin yén Pangaléngan merlukeun loba panas sarta ngancurkeun sababaraha gizi, jadi Pangaléngan "gratis gizi". Élmuwan ngabandingkeun eusi gizi buah seger, beku sareng kaléng sareng sayuran, ogé épék masak sareng neundeun. masak sacara signifikan leuwih luhur dina bungbuahan seger jeung beku ti dina pangan kaleng.Sedengkeun gizi lianna, kayaning karotenoid, Vitamin E, mineral jeung serat dietary, kapanggih dina jumlah nu sarua dina pangan kaléng dibandingkeun jeung pangan seger jeung beku. Studi séjén geus kapanggih evern. tingkat luhur bahan tangtu, kayaning karotenoid dina waluh jeung lycopene dina tomat, dina pangan kaléng. Jadi dina kahirupan nyata kadaharan seger urang dahar unggal poe teu merta leuwih bergizi ti siap-to-dahar pangan kaleng.


waktos pos: Oct-20-2021