Kadatangan Anyar 1—Daging Dahar beurang Babi Kaléng Panas

Daging1

Naha anjeun resep panci panas?Anjeun tiasa gaduh pilihan anyar pikeun daging luncheon canned.Dinten ieu kami gaduh sababaraha pendatang anyar, Abdi hoyong bagikeun hiji sareng anjeun ayeuna.kadatangan anyar 1: Hot pot canned daging luncheon babi.Bisa jadi pilihan alus keur anjeun.

Daging2

Kalayan kualitas luhur sareng ngeunah, éta janten produk anu populer di réstoran, supermarkét sareng tuangeun anu disambut di bumi.Gancang cobian sareng anjeun bakal resep.


waktos pos: Oct-14-2022