Saeutik pangaweruh ngeunaan kadaharan kaléng (2)

Naon mangpaat dahar kadaharan kaleng:

1. Bergizi sareng langkung séhat
Éta nahan gizi bahan baku seger sareng henteu ngandung aditif ngabahayakeun, ku kituna tuangeun kaleng mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun kaamanan, nutrisi sareng kaséhatan.
2. Loba variétas, loba pilihan
Aya rupa-rupa kadaharan kaléng: daging, lauk, sayuran, jeung bungbuahan sagala aya, sarta rasa ogé pisan euyeub.
3. Ngarasakeun nikmat boh kabagjaan
Muka kaléng mangrupikeun piring anu lezat, anu tiasa nyalametkeun anjeun seueur padamelan di dapur.
4. Lingkungan jeung énergi-hemat dahareun héjo
Bungkusan kadaharan kaléng téh degradable sarta henteu ngotoran lingkungan;komo deui, kadaharan canned teu merlukeun refrigeration-suhu low sarta bisa disimpen dina suhu kamar pikeun lila, nu bisa ngahemat loba listrik.Nyimpen cai, listrik, jeung kahuruan batubara, tetep jauh tina haseup oily, teu kudu salempang, botol kosong jeung kaléng bisa dihasilkeun deui, nyimpen sumberdaya tur euweuh polusi.Aplikasi anu lega tina tutup anu gampang dibuka sareng tutup botol kaca anu teu dibuka parantos ngajantenkeun "kaléng raos nikmat sareng sesah dibuka" sajarah.
5. Gampang dibawa sareng perjalanan, nyiapkeun katengtreman pikiran.
Nyimpen dina suhu kamar.Taya kulkas diperlukeun pikeun ngahemat listrik.Kabéh edibles teu wasted.Komersil steril sarta vakum, tetep seger dina suhu kamar.

Pancegahan pikeun neundeun dahareun kaléng:

1. kaléng Unopened bisa disimpen dina suhu kamar.Kusabab kadaharan kaléng nyaéta kadaharan anu disterilisasi, éta henteu deui ngandung baktéri patogén sareng baktéri anu tiasa ngalikeun dina suhu kamar.

2. Upami kaléng dibuka sareng henteu dikonsumsi, éta kedah disimpen dina kaayaan kulkas.Waktu neundeun umumna henteu kedah langkung ti tilu dinten.

3. Pikeun botol kaca jeung kaléng transparan, mangga tetep jauh ti lampu.

4. Euweuh urusan naon jenis kadaharan canned, éta umumna pangalusna pikeun nyimpen eta di hiji tempat tiis tur poék, utamana ulah nempatkeun eta dina kaayaan suhu luhur sarta sinar panonpoé langsung.


waktos pos: Oct-15-2021