Daging Luncheon nu urang salah harti dina eta taun

Di tempo anu kalangkung,

Daging dahar beurang nyaéta kadaharan lezat nu ngajadikeun sungut urang cai.

Dahar beurang1

Dina ingetan kuring, kuring muka panutup tin daging dahar beurang kalawan wanda geulis muka kotak buta.

Dina daging tuang siang anu lembut sareng berminyak,

Nyaan nikmat ngagali sendok gedé gambar.

Kanyataanna, daging luncheon canned geus teu dipaliré jeung salah harti ku urang salila sababaraha taun.

Kawas hiji "wronged" minantu saeutik.

Dahar beurang2

Salah paham: daging dahar beurang teu boga gizi 

Sedengkeun pikeun jalma anu nyebutkeun daging dahar beurang lain jenis kadaharan bergizi

Anu kedah dipopulerkeun di dieu nyaéta pasteurisasi.

Ieu mangrupikeun metode sterilisasi anu ngagunakeun suhu anu langkung handap pikeun maéhan baktéri sareng nyobian ngajaga kualitas asli.

Kisaran hawa low nyaéta ti 70 ℃ nepi ka teu leuwih ti 120 ℃.

Suhu minyak 50-60% tina masak sapopoé urang umumna bisa ngahontal 150-180 ℃.

Goréng garing?Éta tiasa dibayangkeun yén suhu kedah langkung luhur.

Suhu anu langkung luhur hartosna struktur gizi bakal ancur.

Kaléng henteu ngan ukur disterilisasi dina suhu anu rendah, tapi ogé ngajaga gizi sareng rasa anu paling ageung.

Masih dina kaayaan vakum disegel sanggeus sterilization.

Kaleungitan gizi langkung handap tina tuangeun anu kakeunaan hawa

Sanaos seueur anu parantos nyarios,

Nyatana, anu kuring hoyong nyarios nyaéta daging tuang siang anu aman sareng bergizi.

Éta henteu ngan ukur tiasa dianggo salaku tuangeun méja sapopoé,

Urang ogé bisa ngamekarkeun métode dahar leuwih fancy.

Dahar beurang3

Daging tuang siang ogé tiasa dianggo salaku tuangeun darurat dina waktos anu luar biasa.

Naha éta nalika musibah ageung atanapi darurat, henteu pikaresepeun pikeun mésér tuangeun.

Daging tuang siang mangrupikeun tuangeun darurat anu dipikaresep.

Ieu pinuh ku eusi daging, gizi euyeub tur hirup rak panjang

Éta tiasa nyugemakeun sungut sareng burih anjeun iraha waé.

Sakumaha paribasa, aya kuciwa dina kahirupan,

Ngan dahareun nu bisa hirup nepi ka dinya~

Tingali?Kamentrian Perdagangan parantos ngirim surat kanggo ngabéjaan neundeun kabutuhan sapopoé.


waktos pos: Sep-16-2022