Babi Jeung Ham Merenah Jeung Sehat

Katerangan pondok:

1. Bahan: Babi, Cai, Kecap, Gula, Uyah, minyak nabati disampurnakeun, Rempah-rempah.

2. Packing: Tin pack: Paper labél tin; Timah dicitak

MUDAH BUKA; DIBUKA KU KUNCI


Rincian produk

Tag produk

Rincian Bubuka 

ico

1. Bahan:
Babi, Cai, Kecap, Gula, Uyah, minyak nabati disampurnakeun, Rempah-rempah.

2. Bungkusan: 
Bungkusan timah: Timah labél kertas; Timah dicitak
MUDAH BUKA; DIBUKA KU KUNCI

Spésifikasi Kamampuh 1X20FCL
340G 340G * 48 TINS ​​/ CTN 1350 CTN
340G * 24 TINS ​​/ CTN 2700 CTN

3. waktos pangiriman:
35-60 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna pikeun gawé babarengan munggaran kalayan kami. Pesenan biasa ngan peryogi sakitar 30 dinten kanggo réngsé.

4. MOQ: 
(1) Biasana dina hiji wadah 20FCL, kami ngandung jasa produksi, pengiriman barang, pamariksaan komoditi, deklarasi adat, jsb.
(2) Urang ogé bisa nampa 500 cartons salaku MOQ, ngandung layanan produksi, bantuan pengiriman barang, inspeksi komoditi, tapi kudu klien boga kamampuhan deklarasi adat sorangan.

Fitur

ico

Babi langkung dipikaresep, eusi dagingna luhur, sareng daging lean lembut sareng katingali
Pilihan exquisite bahan, utamana sakabeh sapotong leg babi lean, gajih ketat pikeun rasio lean, daging jelas katempo, lawang pinuh daging, mellow tapi teu greasy
Pembekal anu dipilih sacara ketat ngagaduhan sadaya ranté industri babi, tina pembibitan pamotongan, produksi pakan ka peternakan, meuncit sareng pamrosésan, nutupan unggal tautan pikeun mastikeun kasalametan sareng traceability kualitas babi.
Lingkungan tumuwuh punjul, investasi dina parabot perlakuan biologis bau-gratis, pikeun ngawangun pabrik bau-gratis
Métode beternak ilmiah, budidaya pepelakan mandiri, pakan ilmiah sareng tepat
Pilihan anu ketat bahan, pamariksaan anu ketat sareng nampi bahan baku, sareng karantina saluyu sareng undang-undang sareng peraturan.
Garis produksi standar, alat pangolahan modern pikeun mastikeun kualitas seragam produk rengse

Naha milih kami

ico

Pangalaman: Dina industri pangan canned, urang boga leuwih ti 13 taun pangalaman profésional, sarta ngahasilkeun rupa-rupa produk, kaasup: stew, daging luncheon, pudding béas, suung, jsb Urang boga bengkel produksi profésional, alat-alat canggih, ahli dina produksi dahareun kaléng, sarta ngarti téhnologi produksi rupa-rupa pangan kaléng.

Tim: Kami ngagaduhan produksi profésional, operasi, sareng tim penjualan. Tulang tonggong tim gaduh langkung ti 10 taun pangalaman industri.

Pangaruh global: Produk urang dijual lega, jeung konsumén ti loba nagara jeung wewengkon, kayaning: Solomon, Filipina, Mauritius, Papua Nugini, Malaysia, India, jsb.

Kaunggulan:Urang tiasa nyayogikeun merek kami sareng produk merek anjeun dina waktos anu sami. Ngarojong ngolah ngaropéa produk merek sareng tiasa nyayogikeun ampir sadaya jinis produk anu diperyogikeun. Dibandingkeun sareng seueur pesaing, kualitas produk kami alus teuing sareng pasokanna stabil pisan.

FAQ

ico

Nanya: Dupi anjeun terangkeun naon jinis daging sapi kaléng anu anjeun tiasa nawiskeun?
Ngajawab: Enya, tangtu. Urang bisa ngahasilkeun daging luncheon babi, daging luncheon hayam, daging luncheon daging sapi, Daging Luncheon Babi Hot-pot kaleng, Daging Luncheon Premium, Ham kualitas luhur, Ham Pilihan Ham Dicincang Ham jeung Ham, Braised ramping, Daging Pucuk Awi, Bebek jeung sayuran diawetkeun , Babi (Sliced) jeung sayuran diawetkeun, Babi jeung sayur diawetkeun, soang Anggang, babi jeung ham, Canned Babi Ati, jsb.

Nanya: Dupi anjeun gaduh merek sorangan? Atanapi upami kuring hoyong janten merek kuring sorangan?
Jawaban: Sumuhun, urang boga merek urang sorangan: Pikeun dagang asing, brand urang téh Pandian. Pikeun domestik, urang gaduh sababaraha merek: Fudian, Guanghao, Shengxiang, jsb. Anjeun ogé tiasa nganggo merek anjeun nyalira, terserah anjeun.

Tanya: Naha perusahaan anjeun gaduh sababaraha sertipikat supados kami tiasa percanten ka anjeun?
Jawaban: Tangtosna, urang gaduh sababaraha sertipikat. Anjeun tiasa ngaklik situs ieu pikeun terang rinci ngeunaan sertipikat kami.

Nanya: Sabaraha harga anjeun?
Jawaban:Harga kami tiasa robih gumantung kana pasokan sareng faktor pasar anu sanés. Kami bakal ngirim anjeun daptar harga anu diropéa saatos perusahaan ngahubungi kami pikeun inpormasi anu langkung lengkep.

Tanya: Naha anjeun gaduh kuantitas pesenan minimum?
Jawaban: Leres, kami meryogikeun sadaya pesenan internasional pikeun gaduh kuantitas pesenan minimum anu lumangsung. Upami anjeun badé ngajual deui tapi dina jumlah anu langkung alit, kami nyarankeun anjeun pariksa halaman wéb kami


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali