Daging babi braised sayur diawetkeun

Katerangan pondok:

1.Panaskeun jeung tempat di luhur sangu
2. Goreng jeung sayuran séjén
3. Nempatkeun kana roti


Rincian produk

Tag produk

Rincian Bubuka 

ico

1. Bahan:
Babi, Cai, Kecap, Gula, Uyah, minyak nabati disampurnakeun, Rempah-rempah.

2. Bungkusan: 
Bungkusan timah: Timah labél kertas; Timah dicitak
MUDAH BUKA; DIBUKA KU KUNCI

3. waktos pangiriman:

Spésifikasi Kamampuh 1X20FCL
198G 198G* 72 TINS / CTN 1400 CTN
  198G* 36 TINS / CTN 2800 CTN

4. MOQ: 
35-60 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna pikeun gawé babarengan munggaran kalayan kami. Pesenan biasa ngan peryogi sakitar 30 dinten kanggo réngsé.

(1) Biasana dina hiji wadah 20FCL, kami ngandung jasa produksi, pengiriman barang, pamariksaan komoditi, deklarasi adat, jsb.
(2) Urang ogé bisa nampa 500 cartons salaku MOQ, ngandung layanan produksi, bantuan pengiriman barang, inspeksi komoditi, tapi kudu klien boga kamampuhan deklarasi adat sorangan.

Naha milih kami

ico

Perusahaan kami komitmen kana produksi sareng bungkusan rupa-rupa produk kaléng. Kualitas produk parantos lulus standar kaamanan ketat industri pangan internasional sareng lulus sertifikasi sistem kualitas industri. Dina waktu nu sarua, parusahaan geus ngadegkeun OEM layanan hiji-eureun pikeun loba merek well-dipikawanoh tur kawentar di imah jeung di mancanagara, sarta enjoys pujian tinggi di industri.

Perusahaan kami ngagaduhan bengkel produksi profésional sareng alat, tim téknis sareng tim jasa kalayan pangalaman industri mangtaun-taun, sareng teknisi utama gaduh langkung ti 10 taun pangalaman industri. Kami ngagaduhan mitra ti seueur daérah sareng nagara, sapertos Solomon, Filipina, Mauritius, Papua Nugini, Malaysia, India, jsb.

Kaunggulan: Urang bisa nyadiakeun brand urang jeung produk brand Anjeun dina waktos anu sareng. Urang ogé bisa nyadiakeun ampir kabéh model diperlukeun produk. Dibandingkeun sareng seueur pesaing, produk urang stabil pisan sareng luar biasa.

FAQ

ico

Nanya: Dupi anjeun terangkeun naon jinis daging sapi kaléng anu anjeun tiasa nawiskeun?
Ngajawab: Enya, tangtu. Urang bisa ngahasilkeun daging luncheon babi, daging luncheon hayam, daging luncheon daging sapi, Daging Luncheon Babi Hot-pot kaleng, Daging Luncheon Premium, Ham kualitas luhur, Ham Pilihan Ham Dicincang Ham jeung Ham, Braised ramping, Daging Pucuk Awi, Bebek jeung sayuran diawetkeun , Babi (Sliced) jeung sayuran diawetkeun, Babi jeung sayur diawetkeun, soang Anggang, babi jeung ham, Canned Babi Ati, jsb.

Nanya: Dupi anjeun gaduh merek sorangan? Atanapi upami kuring hoyong janten merek kuring sorangan?
Jawaban: Sumuhun, urang boga merek urang sorangan: Pikeun dagang asing, brand urang téh Pandian. Pikeun domestik, urang gaduh sababaraha merek: Fudian, Guanghao, Shengxiang, jsb. Anjeun ogé tiasa nganggo merek anjeun nyalira, terserah anjeun.

Tanya: Naha perusahaan anjeun gaduh sababaraha sertipikat supados kami tiasa percanten ka anjeun?
Jawaban: Tangtosna, urang gaduh sababaraha sertipikat. Anjeun tiasa ngaklik situs ieu pikeun terang rinci ngeunaan sertipikat kami.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali