Naha Milih Kami

ngeunaan

Panyadia anu ditunjuk pikeun TNI


Kadaharan kaléng mangrupikeun jinis kadaharan militér. Éta ngagaduhan peran anu penting dina widang pangan militer sabab tiasa disimpen kanggo lami dina suhu normal sareng gaduh kamampuan anu kuat pikeun nahan kaayaan luar anu parah. pikeun neruskeun tarung atawa ngalakukeun tugas di lapangan.Jeung urang nyadiakeun tentara jeung sapuluh rébu ton daging kaléng unggal taun, urang téh supplier ditunjuk militér urang.

Pangalaman
Simkuring gaduh leuwih ti 13 taun pangalaman dina ngahasilkeun sagala jinis kadaharan canned, kayaning Stewed Daging, Luncheon Daging, Rice Pudding, supa, jsb.Urang terang seueur jinis téknologi produksi dina ngahasilkeun tuangeun kaleng sareng gaduh spesialis dina ngahasilkeunana.


Tim
Kalayan tim profésional ngahasilkeun, ngatur jeung selling.Main barang téhnologis gaduh pangalaman industri leuwih ti 10years '.


Jangkauan Global
Simkuring gaduh klien ti loba nagara, kayaning Solomon, Filipina, Mauritius, Papua Nugini, Malaysia, India, jsb.


Kauntungannana
Urang tiasa nyayogikeun produk merek kami sareng produk merek anjeun.
Urang ogé tiasa nyayogikeun ampir sadaya produk tina nomer modél anu diperyogikeun.
Sareng produk urang stabil pisan sareng saé dibandingkeun sareng seueur pesaing.