Naha Milih Kami

about

Supplier anu ditunjuk pikeun TNI


Dahareun kaléng mangrupikeun jinis tuangeun militér. Ieu muterkeun hiji peran penting dina widang dahareun militer sabab bisa disimpen pikeun lila dina suhu normal sarta mibanda kamampuhan kuat pikeun tahan kaayaan éksternal ngarugikeun. pikeun neruskeun tarung atawa ngalaksanakeun tugas di lapangan.Jeung urang nyadiakeun tentara jeung sapuluh rébu ton daging kaléng unggal taun, urang téh supplier ditunjuk militér urang.

Pangalaman
Simkuring gaduh leuwih ti 13 taun pangalaman dina ngahasilkeun sagala jinis kadaharan kaléng, kayaning Stewed Daging, Luncheon Daging, Rice Pudding, supa, jsb. Urang terang seueur jinis téknologi produksi dina ngahasilkeun tuangeun kaleng sareng gaduh spesialis dina ngahasilkeunana.


Tim
Kalayan tim profésional ngahasilkeun, ngatur jeung selling.Main barang téhnologis gaduh pangalaman industri leuwih ti 10years '.


Jangkauan Global
Kami ngagaduhan klien ti seueur nagara, sapertos Solomon, Filipina, Mauritius, Papua Nugini, Malaysia, India, jsb.


Kauntungan
Urang tiasa nyayogikeun produk merek kami sareng produk merek anjeun.
Urang ogé tiasa nyayogikeun ampir sadaya produk tina nomer modél anu diperyogikeun.
Sareng produk urang stabil pisan sareng saé dibandingkeun sareng seueur pesaing.